سلام!

به دبستان دخترانه صالحین خوش آمدید.

بیایید خوشحال باشیم و به هم لبخند بزنیم

آیا می‌دانید داشتن تجربه شاد از دوران کودکی می‌تواند عاملی موثر برای موفقیت در بزرگسالی باشد؟ شاید برایتان جالب باشد که براساس یافته‌های پژوهشگران، کودکان شاد در بزرگسالی هم سلامت روانی بالاتر، روابط با کیفیت تر و موقعیت‌های حرفه‌ای بهتری را تجربه می‌کنند.

گاهی برخی از والدین تلاش می‌کنند با کارهایی مانند خرید هدیه، کودکان را شاد کنند، اما این خوشحالی لحظه‌ای به معنای داشتن کودک شاد نیست. کودکان شاد مهارت‌هایی دارند که موجب می‌شود تا شادی را در بلندمدت تجربه کنند و برای رسیدن به آن از لذت‌های آنی، چشم‌پوشی کنند

در این مقاله با راهکارهایی ساده و موثر به شما نشان می‌دهیم چگونه می‌توان این مهارت‌ها در کودکان پرورش داد و چطور می‌توان کودک شادتری تربیت کرد. برخی از این راهکارها نیاز به تغییر در نحوه برخورد والدین دارند و شاید نیاز به صرف زمان بیشتری داشته باشند، اما نتیجه آن‌ها داشتن کودکان و خانواده‌ای شاد و پویا خواهد بود.

دور های آموزشس ما

آنچه ما برای فرزندانتان ارائه می دهیم

پیش دبستان 1

پخش، آواز، فعالیت های عملی مانند طراحی و تعامل اجتماعی به عنوان بخشی از انتقال از خانه به مدرسه.

پیش دبستانی 2

رویکرد آموزشی پیش دبستانی بر اساس بازی، آواز، فعالیت های عملی مانند طراحی و تعامل اجتماعی.

دبستان

تجربه کردن کودکان کمک می کند تا مهارت هایی مانند تفکر انتقادی، بیان خود، حل مسئله، ارتباطات را توسعه دهند.

به ما بپیوندید

کلاس های فوق برنامه

هر سنی و هر نوع کلاس برای شما

کلاس‌های فوق برنامه تاثیر مثبت و خوبی بر روی یادگیری دانش آموزان و فراگیران دارند و به شکوفایی استعداد دانش آموزان، رشد و تربیت آن‌ها و شرکت در برنامه‌ها و مهارت‌های عملی کمک فراوانی می‌کنند. فعالیت‌های فوق برنامه در فضای آموزشیِ آزاد و راحت‌تر انجام می‌شوند و دانش آموزان فرصت بیشتری برای تعامل اجتماعی دارند.

همچنین این فعالیت‌ها باعث می‌شوند تا دانش آموزان دید و نگرش بهتری به مدرسه داشته باشند

• کامپیوتر
  • مهارت زندگی
  • خوشنویسی

شاهنامه خوانی

تقویت‌کننده هویت فرهنگی ما.

نقاشی

ما سفرهای هفتگی و نقاشی روی سایت انجام خواهیم داد

روباتیک

در رباتیک، کودکان در مقایسه با سایر دروس، نتیجه یادگیری خود را مستقیم‌تر می‌بینند.

آموزش زبان

سطح به استعداد، درایو و سن بستگی دارد